Știri

Accident rutier în Timiş. Nouă persoane implicate

Un accident în lanţ a avut loc joi după-amiaza, pe şoseaua care leagă Timişoara de Vama Cenad. În accident au fost implicate cinci autovehicule şi nouă persoane. Dintre acestea, două victime au fost transportate la spital.

„Cinci autoturisme au fost implicate într-o coliziune succesivă, la ieşirea din Becicherecu Mic spre Biled, în urma căreia mai multe autoturisme au fost distruse”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea.

Printre victime de află și o femeie de 70 de ani dar și o fetiță în vârstă de doar 7 ani.

La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe SMURD

„Au fost implicate nouă persoane, dintre care două, o femeie de 70 de ani şi o fetiţă de 7 ani au fost transportate la spital pentru investigaţii, dar în stare de conştienţă”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea.

La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe SMURD dar și mai multe ambulanțe.

Din primele date reiese că şoferiţa unuia dintre autoturisme nu a respectat distanţa regulamentară fata de automobilul din faţă. A intra astfel în coliziune cu acesta, care a fost proiectat în altă maşină aflată în faţa sa.

Un alt vehicul care circula în spatele şoferiţei a intrat în maşina acesteia, după care a ricoşat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autobuz.

Accident și pe Autostrada Soarelui în această seară

Traficul rutier pe sensul spre Capitală este oprit pe autostrada A2, la kilometrul 56+500 de metri, în zona localităţii Nicolae Bălcescu, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, informează Centrul Infotrafic.

Citește și Accident în Sălaj, între localitățile Agrij și Păușa. Un om a murit

Din cauza circulaţiei oprite, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul spre Capitală, s-au format coloane de maşini pe o distanţă de aproximativ doi kilometri.

Ruta ocolitoare este oraşul Lehliu Gară – DN3 – oraşul Fundulea – intrare autostrada A1.

 

 

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More