Connect with us
Accident rutier soldat cu moarea a două persoane, iar alte trei grav rănite

Știri

Accident rutier în Vâlcea soldat cu moartea a două persoane. Alte trei, grav rănite

Accident rutier grav în Vâlcea. Două persoane au murit şi alte trei sunt grav rănite în urma accidentului rutier produs marţi dimineaţă pe drumul naţional 67, unde un autoturism şi o dubă s-au ciocnit, relatează News.ro.

Accidentul a avut loc între localităţile Râmnicu Vâlcea şi Horezu, la ora 5 şi 53 de minute, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, Cătălin Popescu.

Primele date de la locul accidentului arată că un autoturism şi o dubă s-au ciocnit violent, iar în urma accidentului doi oameni au murit pe loc iar alţi trei sunt răniţi, starea acestora fiind gravă.

Şoferul dubei a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă, iar autovehiculul a pătruns pe contrasens şi s a ciocnit frontal cu autoturismul, au precizat reprezentanţii poliţiei judeţene Vâlcea.

Mai multe ambulanţe de la Serviciul judeţean Vâlcea precum şi echipajele de descarcerare din cadrul ISU au intervenit la faţa locului.

Ancheta poliţiei va stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Cițtește și: București: Accident la podul Mihai Bravu. O persoană a murit

Accident rutier produs de un tânăr băut şi fără permis de conducere

Un tânăr fără permis și băut a provocat un accident rutier. Bărbatul a lovit cu maşina un microbuz.

Un tânăr este anchetat penal după ce a produs un accident rutier pe şoseaua Hunedoara – Lacul Cinciş, în zona serpentinelor de la baraj. Accidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 22:30.

„Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la faţa locului au constat că a avut loc o tamponare între un microbuz condus un hunedorean în vârstă de 44 de ani, care circula pe direcţia Cinciş – Hunedoara, şi un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani,  care circula pe direcţia Teliucu Inferior – Cinciş.

În cazul tânărului,  aparatul etilotest a indicat un rezultat de 0,94 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În plus, în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top