Connect with us
Accident în Sibiu. O autospecială de poliție a fost lovită acroșată violent de un șofer ce conducea fără permis și în stare de ebrietate

Știri

Accident în Sibiu : o mașină de poliție a fost implicată

Accident în Sibiu. O autospecială de poliție a fost lovită acroșată violent de un șofer ce conducea fără permis și în stare de ebrietate. Polițiștii au deschis o anchetă, urmând ca bărbatul să suporte rigorile legii.

Accident în Sibiu : fără pagube umane!

La momentul accidentului, șoferul în cauză avea o alcoolemie de 1,09mg/l alcool pur în aerul expirat. El a intrat în coliziune cu mașina poliției în seara de joi spre vineri.

„Pe raza comunei Roşia, un localnic în vârstă de 32 de ani, a condus autoturismul pe strada Principală. La pătrunderea în intersecţia cu DJ 106 S, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a acroşat o autospecială aparţinând Postului de Poliţie Vurpăr. Autovehiculul poliției era condus de un agent de poliţie aflat în misiune. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.”, menționează Poliția Sibiu într-un comunicat.

„În urma verificării conducătorului auto, poliţiştii rutieri au constatat că acesta nu deţine permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule şi se află sub influenţa alcoolului, rezultatul testării alcoolscopice fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, completează Poliţia Sibiu.

Citește și: Update: Accident Autostrada Soarelui. Doi morți, doi răniți și două persoane încarcerate

În aceste condiții, bărbatul este pasibil de o amendă severă și de suspendarea permisului de conducere.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top