Connect with us
Un accident a avut loc joi, in judetul Sibiu, pe Drumul Judetean 106. Cinci persoane au fost ranite, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat.

Știri

Accident in Sibiu, pe DJ 106 – Cinci raniti

Un accident a avut loc joi, in judetul Sibiu, pe DJ 106. Cinci persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat pe drumul judetean 106, care face legatura intre municipiul Sibiu si Agnita, mai multe echipaje de pompieri si Politie aflandu-se la locul accidentului.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu au anuntat, joi, ca cinci persoane au fost ranite in urma unui accident produs pe drumul judetean 106 Sibiu – Agnita, informeaza news.ro.

Masina in care se aflau cele cinci persoane s-a rasturnat, iar un barbat este in stare grava.

„Sunt cinci victime – trei barbati si doua femei. Un barbat este in soc hemoragic si a suferit traumatisme severe. Ceilalti doi barbati au suferit fracturi, iar femeile sunt ranite usor, avand contuzii minore”, au precizat reprezentantii ISU Sibiu.

Citeste si: Masina prezidentiala a lui Vladimir Putin, implicata in accident. Soferul a murit

La fata locului, s-au deplasat mai multe echipaje de Politie si pompieri, dar, deocamdata, politistii nu au stabilit mecanismul de producere a accidentului.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top