Connect with us
Un polițist beat este responsabil pentru producerea unui accident în Sibiu. Patru persoane au fost rănite.

Știri

Accident în Sibiu, provocat de un polițist beat

Un polițist din Sibiu a provocat un accdident după ce a condus beat mașina de serviciu, duminică seara. În urma accidentului, patru persoane au fost rănite.

Accident în Sibiu, provocat de un polițist beat

Polițistul care s-a urcat beat la volanul mașinii de serviciu circula pe o stradă unde accesaul era interzis. A lovit un taximetrist. Cel din urmă circula regulamentar. Șoferul care a provocat accidentul, colegul lui, taximetristul și femeia care se afla în taxi au fost răniți.

Luni, reprezentanții Poliției Județene Sibiu au declarat pentru news.ro, potrivit stirilekanald.ro că se fac cercetări după ce un polițist beat a provocat un accident în Sibiu, duminică seara.

”Un bărbat în vârstă de 43 de ani, sibian, angajat al IPJ Sibiu, a condus autospeciala de poliție pe str. Mihail Sebastian dinspre str. Calea Dumbrăvii spre str. Octavian Goga fără a respecta semnificația indicatorului rutier accesul interzis, iar la intersecție cu str. Octavian Goga nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar, intrând în coliziune cu acesta”, a fost declarația reprezentanților Poliției Județene Sibiu.

În urma accidentului, polițistul care a provocat tragedia, taximetristul în vârstă de 54 de nai, pasagera, dar și colegul polițistului responsabil pentru producerea accidentului au fost răniți.

Polițistul din Sibiu, vinovat pentru producerea tragediei, este cercetat penal și disciplinar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top