Categorii Știri

Accident terifiant în Bălțești. Primele imagini de la locul tragediei

Accident deosebit de grav în județul Prahova. Trei persoane, între care un copil de şapte ani, şi-au pierdut viaţa într-un accident produs, luni după-amiază. Accidentul a avut loc pe un drum judeţean, între localităţile Măgurele şi Bălţeşti, judeţul Prahova.

Două autoturisme s-au răsturnat, dar, deocamdată, nu se ştie în ce condiţii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova două maşini s-au răsturnat în timp ce circulau pe drumul judeţean dintre localităţile Măgurele şi Bălţeşti.

Printre victime se află și un copil de 7 ani

Toate cele trei persoane aflate în autovehiculele răsturnate au murit pe loc. Între victime, se află şi un băiat de 7 ani.

Accident terifiant în Bălțești. Primele imagini de la locul tragediei

Primele date arată că celelalte două victime sunt un bărbat de aproximativ 30 de ani şi o femeie în vârstă de 40 de ani.

Deocamdată nu se ştie în ce condiţii s-a produs accidentul iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum a avut loc accidentul.

Te-ar putea interesa și Accident în Sâncrăieni, Harghita! A fost activat planul roșu de intervenție

Accident deosebit de grav în Sâncrăieni, Harghita, pe 4 iunie 2018. Un autoturism a intrat într-un microbuz în care se aflau 20 de persoane. Șoferul autoturismului a murit pe loc, iar soția sa a rămas încarcerată. Planul roșu de intervenție a fost activat imediat.

„Astăzi la 13.31, ISU Harghita. Un microbuz cu persoane și un autoturism s-au ciocnit în Sâncrăieni, Harghita. A fost activat planul roșu de intervenție. Din informații, conducătorul autorturismului a decedat, soția a rămas încarcerată. Alina Ciubotariu,

Alți șapte răniți sunt în curs de evaluare medicată”, a declarat Alina Ciubotariu, purtătorul de cuvânt ISU Harghita pentru digi24.ro.

La fața locului au fost mobilizate următoarele resurse: 1 autospecială pentru victime multiple.

1 ambulanță SMURD, 3 ambulanșe SAJ, 1 descarcerare grea cu spital mobil, 1 autospecială complexă de stingere cu modul de prim ajutor.

În urma activării Planului Roșu, au mai fost alertate încă 4 echipaje de prim ajutor SMURD și Elicopterul SMURD.

Citește și Brașov: Accident în Lunca Câlnicului – O persoană a murit

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More