Connect with us
Grav accident în Călărași! Trei oameni au murit, după ce șoferul a intrat cu mașina într-un copac. Printre victime se află...

Știri

Accident tragic în Călărași: trei oameni au murit. Cine se află printre victime

Trei morți și doi răniți grav, într-un accident petrecut pe un drum național din județul Călărași. Tragedia s-a produs, după ce șoferul autoturismului a intrat cu mașina într-un copac.

Accident grav în Călărași, trei oameni au murit

Doi barbati si o fetita de opt ani au murit, iar o alta fata de 12 ani si mama copilelor au fost grav ranite, intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 3, in dreptul localitatii Stefanesti, din judetul Calarasi, dupa ce o masina s-a izbit violent de un copac.

Purtatorul de Cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Barbu Stirbei” al judetului Calarasi, Ovidiu Tataranu, a declarat pentru News.ro ca joi seara, pe DN3, o masina in care se aflau cinci persoane, intre care doi copii, a intrat intr-un copac, in dreptul localitatii Stefanesti, impactul fiind deosebit de violent.

La fata locului, au fost trimise echipaje ale Serviciului de Pompieri Lehliu Gara cu doua autospeciale, una cu apa si spuma si alta de descarcerare, precum si trei ambulante ale Serviciului de Ambulanta Judetean Calarasi.

In urma accidentului, doi barbati si o fetita de opt ani au decedat, iar o alta fata in varsta de 12 ani, precum si mama celor doua copile au fost ranite foarte grav, a precizat sursa citata.

„Medicul de pe ambulanta a cerut ajutorul unui elicopter SMURD din Bucuresti, cu medic, pentru a o prelua pe fata de 12 ani, aflata intr-o stare extrem de grava, fiind intubata, si a o transporta la un spital din Capitala. De asemenea, mama celor doua fete, cu traumatisme mai usoare, a fost transportata cu ambulanta tot la un spital din Bucuresti.”, a declarat Ovidiu Tataranu.

Purtatorul de Cuvant al ISU Calarasi a mai spus ca traficul in zona accidentului a fost blocat aproximativ o ora si jumatate, pe durata interventiei echipajelor medicale si de pompieri, informează stirileprotv.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top