Connect with us
Accident: Un microbuz s-a răsturnat pe DN14, la ieşirea din Târnava

Știri

Accident: Un microbuz s-a răsturnat pe DN14, la ieşirea din Târnava

Un microbuz s-a răsturnat pe DN14, la ieşirea din Târnava iar patru pasageri au fost duşi la spital. Patru persoane au fost transportate conştiente la Spitalul Municipal din Mediaş, după ce un microbuz s-a răsturnat pe DN 14, la ieşire din Târnava către Copşa Mică.

Anunțul a fost făcut de  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

În urma accidentului au fost rănite trei femei şi un bărbat. Femeile au suferit traumatisme abdominale, cranio faciale şi toracice, iar bărbatul este suspect de fractură de coloană, potrivit ISU şi Ambulanţei Sibiu.

În microbuz se aflau opt pasageri şi şoferul, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Din primele cercetări se pare că şoferul nu şi-a adaptat viteza la carosabilul ud şi a pierdut controlul direcţiei, răsturnând microbuzul. Traficul în zonă a revenit la normal, potrivit IPJ Sibiu.

Accident cu o autospecială ISU în Bacău

O autospecială de intervenţie cu o barcă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, care se deplasa către comuna Sănduleni unde urma să intervină pentru evacuarea a două persoane, a fost implicată într-un accident rutier cu un autoturism, au anunţat reprezentanţii instituţiei.

„În autospeciala de pompieri se aflau şase salvatori, iar în autoturism se aflau trei persoane. Una dintre persoanele din autoturism a fost încarcerată, aceasta fiind scoasă de către membrii echipajului de salvatori, a căror autospecială s-a răsturnat. Acest lucru s-a întâmplat până la sosirea forţelor de intervenţie plecate pentru gestionarea acestui eveniment rutier. Toate cele nouă victime sunt conştiente şi au fost preluate de către echipajele medicale şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Bacău”, au declarat reprezentanţii ISU Bacău.

Un alt accident a avut la Slătioara

Două persoane au fost grav rănite şi sunt supuse unor manevre de resuscitare, după ce au fost implicate într-un accident rutier produs vineri seara, pe un drum judeţean, la Slătioara, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane, două dintre acestea fiind inconştiente, una fiind uşor rănită (traumatism la un picior) iar a a patra persoană nu prezintă urme vizibile de traumă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Cristian Grigorescu, două autoturisme au intrat în coliziune frontală. Cele două victime grav rănite se află în stop cardio-respirator şi echipajele medicale efectuează manevre de resuscitare la locul accidentului.

La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe, un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top