Connect with us
Accidente grave miercuri dimineața. Mai multe persoane, rănite

Știri

Accidente grave miercuri dimineața. Mai multe persoane, rănite

Un grav accident rutier s-a produs la intrarea în Buzău, pe DN 2, miercuri dimineața. Vinovat ar fi un șofer de 49 de ani, aflat sub influența alcoolului, care a pierdut controlul volanului.

Cinci persoane au fost rănite.

Potrivit sursei citate, maşina condusă de bărbat a intrat în coliziune cu un automobil condus de o femeie de 37 de ani.

Traficul rutier în zonă a fost blocat aproape o oră.

„Şoferul unui autoturism ce se deplasa către Buzău a pierdut controlul volanului pe fondul unui carosabil umed şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu alt autoturism.

Acesta avea o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Mihai Drăghiciu.

El a adăugat că, alături de şofer, în maşină se mai aflau alţi doi bărbaţi de 40 şi 68 de ani, iar în celălalt autoturism se mai aflau o tânără de 17 ani şi un bărbat de 27 de ani.

Un alt accident s-a petrecut în Hunedoara

Trei persoane au fost rănite, miercuri dimineaţa, într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DN 66, pe raza comunei Băniţa, în apropiere de Petroşani, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Potrivit sursei citate, evenimentul a avut loc după ce o dubiţă de marfă înmatriculată în judeţul Gorj a intrat pe contrasens şi s-a tamponat cu un autoturism din judeţul Hunedoara pe care l-a proiectat apoi în afara părţii carosabile.

„În urma evenimentului a rezultat rănirea şoferului autoturismului şi a două pasagere din maşina condusă de acesta. În cauză a fost întocmit un dosar penal”, a declarat Bogdan Niţu.

La locul accidentului, traficul rutier a fost restricţionat pe un sens pe durata intervenţiei echipelor de prim-ajutor şi a măsurătorilor efectuate de poliţişti.

În ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile publice, traficul rutier se desfăşoară normal, nefiind semnalate porţiuni blocate din cauza ninsorii.

Citește și: Accident cumplit!17 persoane au murit în urma ciocnirii a două autobuze

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top