Connect with us
Mai multe accidente au avut loc pe Autostrada Soarelui, sambata dimineata. Ca urmare a coliziunilor, traficul a fost ingreunat.

Știri

Accidente pe Autostrada Soarelui. Mai multe caramboluri au avut loc pe A2

Traficul se desfasoara ingreunat pe Autostrada Soarelui, sambata dimineata, dupa ce au avut loc trei accidente in care au fost implicate 21 de masini.

„In jurul orei 6.30, la kilometrul 114, in zona Drajna, pe sensul de mers catre Constanta s-a produs o tamponare in care au fost implicate sapte autoturisme. De asemenea, in jurul orei 7.30, la kilometrul 109 plus 900 de metri s-a produs o alta tamponare in care au fost implicate noua autoturisme.

Citeste si: Accident pe Autostrada Soarelui. Trafic ingreunat

Citeste si: Accident cumplit pe Autostrada Soarelui. Un om a murit!

Autovehiculele au fost deja scoase pe banda de urgenta. In aceste zone traficl rutier a fost reluat normal, insa in jurul orei 8.45-8.50 s-a produs o a treia tamponare in lant in care au fost implicate cinci autoturisme. Se circula cu viteza redusa, de aproximativ 50 de kilometri pe ora, pe benzile 1 si de urgenta. Banda a doua inca este inca inchisa pentru masuratori”, a declarat pentru Mediafax Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top