Această tânără spune că a fost în IAD cât timp a stat în moarte clinică. Pe cine a văzut acolo și cum arată lumea de dincolo

O tânără din Ecuador susține că, în cele 23 de ore cât a stat în moarte clinică, a văzut Iadul!

Angelica spune că a acolo a zărit o femeie înconjurată de flăcări, care implora milă divină, dar și mai multe personalități, printre care Michael Jackson și Papa Ioan Paul.

Angelica Elizabeth Zambrano Mora are 18 ani și a mărturisit că a fost luată de Iisus pentru a vedea Iadul și Cerul, viziuni ale extazului și Apocalipsa.

El a spus:” Îți voi arăta o anumită parte a Iadului ” și m-a dus într-un loc în care puteam observa o femeie care era înconjurată de flăcări, foarte chinuită și țipa cerșindu-i milă lui Dumnezeu.

El i-a făcut semn cu mâna și mi-a spus: „Fiica mea, femeia pe care o vezi acolo, înconjurată de flăcări, este Selena”. Selena Quintanilla-Pérez a fost cântăreață americană, compozitoare, purtător de cuvânt, model, actriță și designer de modă.

Mai mult decât atât, fata spune că Iad se mai aflau Papa Ioan Paul al II lea și cântărețul Michael Jackson.

Papa se afla în Iad pentru că nu credea în existența lui, iar Jackson a anuns acolo pentru că nu a crezut în Dumnezeu în timpul vieții, a susținut Angelica, în memoriile ei, bazate pe această experiență.

Papa se afla in Iad pentru ca nu credea in existenta lui, iar Michael Jackson a ajuns acolo pentru ca in timpul vietii sale nu a crezut in Dumnezeu si i se inchina Satanei.

Ea a mai spus că a văzut și torturi cumplite la care erau supuse sufletele osândite:

Dintr-o dată, m-am uitat departe și am văzut un număr mare de demoni care vărsau un fel de ploaie.

L-am întrebat pe Domnul: „Ce este ceea ce văd eu?” Am crezut că ploua cu adevărat, dar mă uitam la oamenii în flăcări fugind de ploaie și strigând: „Nu! Ajută-mă, Doamne!”, a mai afirmat aceasta.

Citește și: De ce este periculos să fii naș. Uite de ce mulți dintre cei care au fini ajung în iad

Acest articol a fost actualizat la: 2018-09-26T16:55:59+03:00 16:55

Vezi comentarii

  • Pace!
    Parere umila: Tanara din articol s-a inspirat din filmele SF.....si nu cunoaste/nu citeste Biblia.
    Domnul Isus s-a preocupat de propovaduirea Evangheliei..
    Regret sincer ca am accesat acest articol.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More