Connect with us
Acest ceai elimina toxinele din organism inca de la prima cana consumata

Știri

Acest ceai elimina toxinele din organism inca de la prima cana consumata

Bea acest ceai zilnic si vei elimina toate toxinele din organism in mod eficient!

Ceaiul nu ar trebuie sa lipseasca din dieta zilnica, fiind una dintre micile placeri ale vietii si totodata una dintre cele mai sanatoase. Astazi iti vorbim despre ceaiul de papadie, un remediu ideal pentru foarte multe afectiuni si probleme de sanatate.

Acest ceai este cunoscut in special pentru proprietatea sa de a elimina rapid toxinele din organism. Unele persoane sustin chiar ca ar putea omori celulele canceroase chiar dupa o singura cura. Cert este ca papadia este o planta diuretica, foarte benefica pentru sanatatea sistemului digestiv. Aceasta are rolul de a drena surplusul de apa din organism si de a reechilibra nivelul de hidratare. Consuma acest ceai la trecerea dintre anotimpuri, cand corpul tau este slabit si esti predispus la astenie. Te vei simti mai energic si mult mai usor.

SLABESTE SANATOS SI RAPID CU CEAIUL DE ANGHINARE!

Papadia este o planta care nu ar trebui sa lipseasca din dieta zilncia a bolnavilor de diabet. Studiile arata ca ceaiul din papadie regleaza nivelul zaharului din sange si imbunatateste starea generala a bolnavilor care se confrunta cu aceasta afectiune. Totodata face minuni atunci cand esti racit, luptand cu infectiile respiratorii.

Daca suferi de iritatii ale pielii, acnee sau eczeme, trateaza-te cu ceai de papadie. Aplica licoarea magica pe zonele afectate de cateva ori pe zi si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Datorita proprietatilor antibacteriene, aceasta bautura este eficienta in lupta cu orice tip de infectie. Chiar si durerile reumatice vor fi usurate cu ajutorul consumului regulat de ceai de papadie. Persoanele care sufera de boli cardiovasculare trebuie sa consume acest ceai zilnic, intrucat el curata vasele de sange si imbunataeste considerabil circulatia.

Este foarte usor sa preparati aceasta bautura. Se pot folosi atat frunzele, cat si radacinile. 10 grame de frunze se infuzeaza in apoximativ 150 ml de apa fierbinte, nu mai mult de 10 minute. Se consuma ceaiul de 3 ori pe zi.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top