Connect with us

Știri

Aceste vedete nu vor face niciodata un SELFIE cu tine, chiar daca esti cel mai mare fan al lor

Unele vedete nu sunt incantate de ideea de a face SELFIE cu tine, chiar daca esti fanul lor numarul unu. Printre acestea se numara Cameron Diaz, Kanye West sau Leonardo DiCaprio.

Exista vedete si vedete: unele dintre ele posteaza ora de ora selfie-uri pe retelele de socializare, cu sau fara fani, altele devin neobrazate daca cineva le solicita o poza cu ele. Site-ul becomgorgeous.com scrie ca Leo DiCaprio, Kanye West sau Cam diaz nu sunt in stare sa refuze politicos un fan care vrea o poza cu ei.

CITESTE SI: DELETE: CUM STERGI DEFINITIV FISIERELE DIN CALCULATOR

Nici recent lansata celebritate Dakota Johnson (50 SHADES OF GREY) nu este deloc uimita de ideea de a se poza cu fanii sai, desi succesul ei de peste noapte li se datoreaza tututor celor care au cumparat un bilet la filmul in care joaca.

Kanye West este ceva mai maleabil in privinta selfie-urilor, insa niciodata nu va aparea zambitor intr-o poza cu vreun fan, fapt pentru care iti poate strica fotografia. Kanye West este deja plictisit de selfie-uri si apare in fotografii ca si cum ar fi o corvoada pentru el.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top