Connect with us

Știri

Acestea sunt localitatile din Italia unde poti cumpara o casa cu 1 euro. Singura conditie: in termen de un an trebuie sa…

Primariile unor localitati din Italia sunt nevoite sa vanda case cu 1 euro pentru a nu le lasa sa ajunga la ruina si sa distruga echilibrul arhitectural din regiune. Oferta este tentanta, iar cumparatorii au doar o singura obligatie – sa reconstruiasca imobilele in decursul unui an, noteaza ziarulnational.md.

Zeci de case din Italia au fost scoase la vanzare la preturi simbolice in localitati precum Salemi (Trapani), Gangi (Palermo) si Carrega Ligure (Alessandia). Respectivele imobile sunt situate chiar in centrul localitatilor sau in zone de interes general.

Majoritatea locuintelor scoase la vanzare sunt apartamente pe mai multe niveluri, cu o suprafata de circa 60 de metri patrati, iar pentru restructrarea unei asemenea locuinte ar fi nevoie de aproximativ 20 de mii de euro.

Ofertele incredibila din Italia au atras pana acum mai multe tinere cupluri care se aflau in cautarea unui acoperis deasupra capului. Insa nu doar tinerii au fost incantati de oferta, asa ca mai multe locuinte au fost cumparate de batrani pentru a le asigura copiilor un viitor mai bun.

Potentialii cumparatori trebuie sa aiba in vedere ca ei sunt nevoiti sa plateasca cheltuielile notariale pentru inregistrarea imobilului. In plus, acestia sunt obligati sa prezinte la primarii proiectele de restructurare a caselor in termen de 365 de zile de la cumparare.

Este bine de stiut ca nu este obligatoriu sa fii rezident, asa incat toata lumea poate cumpara imobile indiferent unde locuieste.

Sursa foto turismistoric.ro

 

 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top