Știri

Achim Irimescu, ministrul Agriculturii, ranit intr-un accident rutier

Achim Irimescu, ministrul Agriculturii, a fost ranit intr-un accident produs joi in judetul Ialomita, pe raza localitatii Slobozia.

Update 13:55: Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, si omologul sau din Kuweit, au suferit fracturi de piramida nazala.

„Rezultatele analizelor efectuate la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia arata ca ambii ministri au suferit fracturi de piramida nazala. La investigatiile CT nu au fost gasite niciun fel de probleme cervicale sau cerebrale. Recomandarea medicilor este un control ORL si neuro-chirurgical. Oficialii vor fi transferati la Bucuresti, la Spitalul Elias, cu ambulanta”, arata MS, intr-o informare de presa.

Update, 11.37: Conform news.ro, o a treia persoana a fost ranita in acest accident, produs pe DN 21, la iesirea din Slobozia spre Braila si a fost transportata la spital. Este vorba despre o femeie, care se afla in afara oricarui pericol.

Ministrul Agriculturii se afla in masina cu omologul sau din Kuweit cand s-a produs evenimentul rutier. Cei doi fusesera intr-o vizita  la o ferma de vaci din acest judet.

Cei doi ministri au fost transportati la spitalul din Slobozia si se afla in afara oricarui pericol. Politistii au inceput o investigatie pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest accident.

 

Acest articol a fost actualizat la: 2016-08-25T14:15:34+03:00 14:15

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More