Connect with us

Știri

ACUZATII INCREDIBILE! Beyonce de Romania sustine ca Printul Banatului a pus bodyguarzii s-o bata!

Scandalul dintre Beyonce de Romania si Dani, Printul Banatului, continua cu acuzatii mai grave decat niciodata! Dupa emisiunea de aseara de la „Un show pacatos”, Beyonce de Romania a fost nevoita sa apeleze la bodyguarzi pentru a iesi pe strada. Cei doi s-au confruntat din nou in emisiunea lui Dan Capatos.

„Dupa emisiune am mers acasa, la ora 2 am primit un telefon. O prietena mi-a spus ca domnul a pus bodyguarzii sa ma bata. Daca nu era prietena mea si sotul ei, care este bodgyguard, astazi eram pe la Floreasca”, sustine Beyonce de Romania insotita de un bodyguard pe canapeaua de la Capatos.

CITESTE SI: TAVI CLONDA VA FI CU HORMONII LA PAMANT DUPA CE VA VEDEA POZA ASTA CU GABI CRISTEA!

Beyonce de Romania l-a amenintat pe Printul Banatului ca va prezenta o dovada ca isi inseala nevasta, moment in care acesta s-a enervat foarte tare si i-a rupt unghia.

Beyonce sustine in continuare ca are dovezi impotriva lui Dani, Printul Banatului, iar acesta spune in apararea sa nu a facut niciodata nimic pentru a putea fi prins.

Dupa emisiunea de aseara, au sosit foarte multe mesaje din partea mai multor femei care sustin ca au avut aventuri cu Printul Banatului.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top