Connect with us
Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea tv a suferit o operație chirurgicală

Știri

Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea tv a suferit o operație chirurgicală

Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea tv nu a participat în emisiunea de astăzi. Partenerul ei de emisiune, Gabriel Coveșeanu, a anunțat motivul pentru care nu este prezentă. El a spus că Adela Popescu a ajuns pe mâna medicilor.

Anunțul făcut de Cove a fost confirmat și de Adela Popescu, care a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.

„Dragii mei, din păcate astăzi nu voi putea fi alături de voi și de Cove la Vorbește Lumea. Am suferit o intervenție chirurgicală de urgență aseară. Totul a decurs perfect, iar eu mă simt foarte bine acum. Imediat ce o să mă pun pe picioare o să vă povestesc mai multe. Sănătate vă doresc!”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de socializare.

Adela Popescu nu a mărturisit și care a fost problema medicală, din cauza căreia a ajuns la spital.

Adela Popescu a născut un băiețel în luna iunie și la scurt timp ea s-a întors pe micul ecran. Fericirea de a fi mamă a împărtășit-o în mai multe rânduri pe blogul ei.

„Dupa un travaliu lung si greu, fiul nostru a venit pe lume sa ne arate ce este dragostea nemarginita!
Suntem extrem de fericiti, emotionati si multumim lui Dumnezeu ca totul a decurs perfect si iata, suntem amandoi sanatosi!

Eu ma simt foarte bine, mi-am revenit extrem de usor. Sunt in picioare din prima zi, pregatita sa imi tin fiul in brate, sa il alaptez, si sa ii fiu alaturi in fiecare moment.
Maine plecam acasa si abia asteptam sa pornim impreuna ,toti trei, in cea mai frumoasa aventura a vietii noastre.

Semnat, mami Adela!”

Citește și: Adela Popescu vorbește despre DIVORȚ

Radu Valcan și Adela Popescu s-au căsătorit anul trecut, în secret. Cei doi au planificat momentul în cel mai mic detaliu la Gura Siriului, în județul Brașov. Actorii și-au dorit o nuntă atipică la care au invitat doar rudele și prietenii apropiați.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top