Categorii Știri

Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregătesc pentru al patrulea copil. Actorul vrea neapărat o fetiță

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu vor avea 3, ci patru copii! Asta a anunțat prezentatoarea de la Vorbește Lumea. Motivul? Radu Vâlcan își dorește foarte tare și o fetiță.

Deși s-au bucurat foarte mult să afle că vor mai avea un băiețel, Radu Vâlcan a fost sincer și a spus că își dorește să aibă și o fată. Prin urmare, Adela Popescu trebuie să se pregătească deja pentru… a patra sarcină!

Pentru moment, vedeta e la jumătatea sarcinii, urmând ca în câteva luni să aducă pe lume al treilea băiețel. Ei mai au doi copii, pe Alexandru și pe Andrei, cu diferență de 3 ani între ei.

Radu Vâlcan s-a căsătorit cu frumoasa Adela în 2015. De atunci, ei formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz și de pe rețelele de socializare.

Radu Vâlcan şi Adela Popescu vor să aibă şi o fetiţă

„Da, ne dorim (n.r. o fetiţă) să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii, este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi”, spunea, în urmă cu ceva vreme, Radu Vâlcan pentru Antena Stars.

Cum a reacționat Radu Vâlcan când a aflat că va avea al treilea băiat

 „Reacția lui Radu mi s-a părut wow. Am primit telefonul, a răspuns el și a zis: vă rog să-mi spuneți ce o să avem. La telefon: o să aveți… un băiețel! Nu pot să cred c-o să avem 4 copii. El desigur dorindu-și o fetiță, căci desigur ce tată nu-și dorește o fetiță”, a povestit Adela Popescu astăzi, după ce a dezvăluit sexul celui de-al treilea bebeluș.     

Adela Popescu a mărturisit că ea a simțit că va fi din nou mamă de băiat și că o bucură acest lucru, deși nu și-ar fi imaginat vreodată că va avea 3 băieți.

„Voi fi soacra cu trei nurori. L-am întrebat pe Alexandru înainte să aflăm sexul copilului ce și-ar dori și a zis: mama, nu sunt hotărât dacă vreau să fim cei trei purceluși sau Eroii în pijama, pentru că Eroii în pijama sunt trei băieți și-o fată, iar cei trei purceluși, evident trei băieți. Deci vom fi cei trei purceluși. Noi suntem foarte încântați, mie mi se pare… altfel să ai trei băieți. Nu mi-am imaginat totuși niciodată că o să fiu mamă de trei băieți, dar în momentul în care am aflat că sunt însărcinată mărturisesc că în mintea aveam numai asta. Mi se părea cel mai frumos lucru care mi se poate întâmpla”, a spus Adela Popescu pe InstaStory

Evident, toată familia s-a bucurat să afle că urmează să apară un nou bebeluș în viața lor.

„S-au bucurat mult și bunicii. Nu mai țin minte cine a fost prima persoană care și-a dat seama, cred că o tocmai colegii de la PRO TV. Mi-au spus că ar trebui să fac testul de sarcină, practic ei m-au trimis să-mi fac testul. Și l-am făcut și uite că a ieșit așa. Și tu (n.r. – Cove) te-ai prins la un moment dat”, a dezvăluit vedeta.

Share
Scris de
Cristiana Aștefănoaiei

Acest site foloseste cookies.

Read More