Connect with us

Știri

Adelina vs. Beyonce de Romania vs. Printul Banatului: „Guta l-a platit pe Dani sa ma denigreze ca sa pierd custodia”

Beyonce de Romania s-a confruntat aseara la „Un show pacatos” cu Adelina, sotia Printului Banatului despre care poligraful a spus ca a facut sex cu fosta iubita a lui Guta. Beyonce de Romania l-a acuzat pe Nicolae Guta ca il plateste pe Dani, Printul Banatului, sa o denigreze la televizor pentru a pierde custodia copilului.

Adelina nu a dorit sa fie in acelasi platou de televiziune cu Beyonce de Romania, fapt pentru care realizatorii emisiunii au decis ca manelista sa fie intr-un studio B de la Antena 1. Cu toate acestea, cele doua femei din viata lui Dani au avut sa isi reproseze o serie de lucruri.

CITESTE SI: BEYONCE DE ROMANIA, AVENTURI LESBI?

„Beyonce, mi-ai distrus familia si chiar nu vreau sa o vada fata in fata”, i-a reprosat Adelina fostei iubite a lui Guta.

„Cand alte femei mi-au deschis ochii ca Guta m-a inselat, eu le-am multumit”, i-a raspuns Beyonce de Romania Adelinei dupa ce a dezvaluit amantlacurile Printului Banatului.

Beyonce de Romania sustine ca a fost sunata de un apropiat de-al lui Guta de la Petrosani care a auzit cand Guta ii dadea indicatii prin telefon Printului Banatului ca sa spuna la televizor ca Beyonce se prostitueaza pentru a pierde custodia copilului.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top