Adevăratul motiv pentru care ”Insula Iubirii” întârzie să apară! Când începe emisiunea

04.08.2018
Adevăratul motiv pentru care ”Insula Iubirii” întârzie să apară! Când începe emisiunea

Toată lumea se întreabă când începe mult iubita și vizionata emsiune ”Insula Iubirii”! Se pare că cei de la  Click! au aflat ce s-a întâmplat cu adevărat în Thailanda la reality-show-ul matrimonial prezentat de Radu Vâlcan, la Antena 1.

Se pare că producătorii au hotârât că este mai bine să se filmeze două sezoane, 4 şi 5, unul după altul. Sursele Click! au aflat că întreaga echipă s-a deplasat la începutul lunii februarie în Thailanda, iar vreme de 3 săptămâni a filmat sezonul cu numărul patru, care va fi difuzat luna aceasta pe micul ecran.

Apoi, după câteva zile de relaxare, în care toată lumea s-a odihnit, producătorii şi echipa au filmat şi sezonul 5, care probabil va fi dat pe post în primăvara anului 2019.

Care a fost perioada în care a fost filmat noul sezon

Pe contul de Instagram al prezentatorului Radu Vâlcan am văzut că acesta, într-adevăr, a fost plecat de la începutul lui februarie, până în luna martie.

Radu Vâlcan şi-a publicat pe 5 februarie, pe contul de Instagram, că a ajuns în Thailanda, şi apoi pe 14 martie a scris că se întoarce acasă, postând o imagine din avion.

Citește și: Scandal la Insula Iubirii! Trei foști concurenți i-au dat în judecată pe producători

Ispitele masculine şi feminine au fost schimbate în cele două sezoane, ca să nu fie aceleaşi, dar şi că producătorii se gândesc deja la încă un sezon, pe care să-l filmeze anul acesta. Şi asta pentru că reality-show are mare succes, iar fanii au început deja să trimită mesaje la Antena 1, pentru că îşi doresc ca emisiunea să înceapă cât mai curând.

„Este cel mai intens, cel mai tare sezon de până acum. Este ceva ce nu s-a mai văzut, nu numai în această emisiune, ci și în România, o spun cu mâna pe inimă. Sezonul patru va fi cu mult peste așteptările telespectatorilor. Va fi ceva extraordinar”, a mai mărturisit Radu Vâlcan.