Connect with us

Știri

Adevaratul motiv pentru care se marita ADELA POPESCU

Am aflat adevaratul motiv pentru care se marita Adela Popescu. Iubita lui Radu Valcan, celebra cantareata si actrita de telenovele, a scris pe blogul ei de ce crede ca oamenii aleg sa mearga in fata altarului in viata: pentru luna de miere. Asadar, si Adela se pregateste de maritis cu Radu Valcan pentru vacanta de dupa?

„Acum mi-a picat fisa! Eu cred că oamenii se căsătoresc pentru luna de miere. E cea mai bună scuză pentru a alege o vacanță într-o destinație exotică pe care în mod normal nu ți-ai permite-o. Sau mai bine zis, poate că ți-ai permite-o, dar te-ai simți cumplit de vinovat dacă în loc să schimbi parchetul în casă, de exemplu, tu ai plecă în Maldive.

CITESTE SI: VIDEOCLIP SOCANT – UN OM TAIAT IN DOUA ISI POARTA IN MAINI PICIOARELE

Dar, când te căsătorești, luna de miere e obligatorie, la fel cum este și cununia. Și darul. Și cortul. Și portjartiera. Și mărturiile. Și voalul. Adică, vrei nu vrei, ești obligat să pleci.
Așa că dacă tot ne iubim și vrem să rămânem împreună, de ce să nu ne și căsătorim. Pentru că obligatoriu plecăm în luna de miere! :))))

Și mai pe scurt: dacă tot ne iubim, de ce să nu plecăm în luna de miere.
Mai pe scurt de atât: dacă tot ne iubim de ce să nu plecăm în vacanță.

Mult mai pe scurt: dacă avem trei lei, de ce să nu-i cheltuim în modul cel mai frumos și potrivit cu putință: ÎN VACANȚĂ!
Fie că este la Băile Berculane, la Cetatea Deva, la Tuzla, în Deltă, în Bangladesh sau pur și simplu cu cortul într-o livadă din satul Peștera.
Nimic pe lume nu te „învaţă” mai mult ca o vacanță.

Așa că renunțați la a mai agonisi bunuri ce nu vă aduc nicio bucurie și plecați unde vedeți cu ochii!
Da, asta e de fapt revelația!
Pentru că eu și Radu suntem „călători” înrăiți, ajutați-ne și pe noi cu câteva suestii de vacanță/lună de miere 🙂 Fie că e vorba de 3 zile, fie de 2 săptămâni.
Și din toate mesajele pe care le voi primi, voi face, drept mulțumire, o tragere la sorți în urmă căreia, câstigatorii/ câștigătoarele, vor primi produsele mele preferate de cosmetică!”, a notat Adela Popescu pe blogul personal.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top