Connect with us
Solistul de la Vița de Vie, Adi Despot, a făcut un gest emoționant în memoria membrilor trupei Goodbye to Gravity, decedați în clubul Colectiv.

Știri

Adi Despot, gest superb în memoria victimelor de la Colectiv

Adi Despot, solistul trupei Vița de Vie, a făcut un gest emoționant în memoria victimelor din Colectiv, la aproape un an de la producerea tragediei.

Adi Despot este unul dintre supraviețuitorii incendiului cumplit din 30 octombrie 2015. El se afla la concertul Goodbye to Gravity, în momentul în care s-a produs dezastrul care a dus la moartea a 64 de persoane.

Mai mult decât atât, el s-a implicat și în scoaterea răniților din clubul Colectiv, iar acum a făcut un gest superb în memoria victimelor incendiului.

El a recuperat din scrum instrumentele formației Goodbye to Gravity, le-a curățat, le-a restaurat, iar o parte din ele s-au întors la victimele îndoliate.

Citește și: Un an de la Colectiv  – Marturiile supravietuitorilor

Citește și: DOCUMENTAR. Ce s-a întâmplat la Colectiv

”Am o chitară dar și o parte din instrumente. Am avut grijă de ele, l-am curățat, o parte din ele au ajuns la noi, apropiații trupei, iar câteva s-au întors la familiile îndoliate”, a declarat Adi la Radio Guerilla.

El a mai precizat că după tragedia de anul trecut, mai multe partide au încercat să-l transforme într-o voce politică, dar el a refuzat.

În urma incendiului din Colectiv, din seara zilei de 30 octombrie 2016, patru din cei cinci membri ai trupei Goodbye to Gravity au murit. Singurul care a scăpat cu viață este solistul formației, Andrei Găluț, care se află acum în recuperare.

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2016-10-27T00:19:46+03:00 at 0:19

    e bine ca a reusit sa i-a instrumentele si apoi sa le restaureze foarte bine putini cred ca s-ar fi gandit la treaba asta bravo lui felicitari e bine ca instrumentele formatiei sa fie folosite de altii si nu aruncate ca e pacat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top