Cortegiul funerar a fost însoțit de zeci de autocare și microbuze cu oameni simple care o iubeau foarte mult pe Stela Popescu și au ținut să îi fie aproape pe ultimul drum.
La ora 11 sicriul a fost depus în biserica mănăstiriii de la Cernica, iar imediat după slujbă Stela Popescu va fi înmormântată langă soțul său.
Cauza morții, conform unui raport IML a fost un atac cerebral.
Există chiar posibilitatea ca Arşinel să nu participe la funeraliile artistei. În urmă cu câteva luni, celebrul actor mărturisea că nu mai suportă să-şi conducă prieteni pe ultimul drum:
„Nu mai pot să mă duc, întotdeauna în teatru am avut o poziţie mai răsărită, să spun aşa, adică eram ăla care trebuia să ţin cuvântul la înmormântarea lui Puiu Călinescu, la Zizi Şerban… şi mi-a venit rău la un moment dat.
Şi am zis că nu pot să mă mai duc. Lâsând deoparte şi condiţia mea fizică după atâtea operaţii de hernie, nu pot să merg să stau în picioare, dar nici să mă duc să stau jos în fund în biserică în timp ce toată lumea în picioare… psihic nu mi-e bine, mai ales că SUNT ŞI EU PE LISTĂ”.
Rodica Popescu-Bitănescu, cu optimismul debordant, a tratat modul fulgerător în care a murit Stela Popescu drept un noroc.
”După mine, Stela a avut mare noroc. Stela a trăit 82 de ani, dintre care toţi pe scenă. A avut noroc să aibă lângă ea un textier care a adorat-o şi i-a scris nişte texte fantastice şi că a murit uşor, fără a se chinui.
Astea sunt mare noroc în viaţă. Eu ştiu de la mama care s-a chinuit şapte ani. A murit uşor, fraţilor, ăsta e dar de la Dumnezeu. A avut o viaţă trăită la maximum”, a declarat Rodica Popescu-Bitănescu.
Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu a fost depus timp de trei zile la teatrul Constantin Tănase, unde oamenii au avut posibilitatea să-i prezinte un ultim omagiu.
Admiratorii regretatei artiste au fost puternic impresionaţi să o vadă fără viaţă, sicriul în care se afla Stela Popescu fiind lăsat descoperit.
Acest site foloseste cookies.
Read More