Connect with us
Adolescent dat dispărut, descoperit după 20 de ani. A fost ținut captiv de propriul tată

Știri

Adolescent dat dispărut, descoperit după 20 de ani. A fost ținut captiv de propriul tată

Un bărbat extrem de slab, cu părul și unghiile lungi, a fost găsit în subsolul casei tatălui său de către poliție, după 20 de ani. Autoritățile cred că a fost legat de un pat într-o încăpere fără ferestre.

Cazul șocant a fost descoperit în Brazilia, din întâmplare. Polițiștii au făcut mai multe percheziții, pentru a da de urma unor traficanți de droguri. Așa au ajuns la locuința unde acest tânăr era ținut captiv de ptopriul lui tată.

Vecinii au crezut că băiatul s-a mutat de la vârsta de 16 ani.

Devenit bărbat în toată firea, el a fost găsit cu unghiile de la mâini și de la picioare crescute excesiv, iar barba îi ajungea până la genunchi.

„S-a ridicat, era vizibil extrem de slăbit și nu a vorbit un cuvânt. L-am dus afară și el tot nu a spus nimic. Noi nu știam dacă el era speriat sau drogată. El nu a putut să ne identifice ca ofițeri de poliție. Am solicitat ajutor și a fost dus direct la spital. Este greu de crezut că el a stat în acel loc timp de 20 de ani. Este un loc foarte insalubru, el nu ar fi supraviețuit. Nu există nicio lumină deloc.”, a declarat Celso Marchiori, șef de poliție.

Vecinii din districtul Guarulhos din Sao Paulo, Brazilia, își amintesc despre Armando că era un adolescent normal pentru vârstă de 16 ani, căruia îi plăcea skateboarding-ul, cânta la chitară, dar a dispărut dintr-o dată. Familia lui Armando a pretins întotdeauna că el s-a mutat într-o altă parte a Braziliei și că este bine.

Un vecin, Aparecido Rocha Brasil, a declarat că el credea că tatăl adolescentului a decis să-l închidă în camera de la subsol după ce a încercat să experimenteze alcool.

Ederson Silva, un prieten din copilarie al lui Armando, a declarat: „Ori de câte ori am întrebat despre el întotdeauna au spus că același lucru: el trăiește în nord-est, e bine, el lucrează, el își construiește familia lui acolo. Asta e tot ce ne-a spus.”

Tatal lui Armando, Amancio de Andrade, a negat acuzațiile, susținând că fiul său a plecat de acasă la vârstă de 18 și s-a întors săptămâna trecută, și l-a rugat să-l închidă în cameră, pentru a-l ajuta să scape de dependența de alcool.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top