Connect with us
Foștii miniștri Adriean Videanu și Sebastian Vlădescu s-au prezentat miercuri dimineața la sediul DIICOT, pentru a fi audiați.

Știri

Adriean Videanu și Sebastian Vlădescu, audiați la DIICOT

Foștii miniștri Adriean Videanu și Sebastian Vlădescu s-au prezentat miercuri la sediul DIICOT, pentru audieri în dosarele Romgaz – Interagro, respectiv Rompetrol 2.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a venit miercuri la DIICOT pentru a fi audiat în dosarul „Romgaz-Interagro”, în care procurorii refac ancheta, după ce rechizitoriul prin care omul de afaceri Ioan Niculae, Videanu şi alte persoane din conducerea companiei Interagro trebuiau să fie trimişi în judecată a fost infirmat înainte de a fi trimis în instanţă.

Adriean Videanu a ajuns la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism  în jurul orei 10.00, fiind însoţit de un avocat.

Întrebat ce aşteaptă să se întâmple în dosarul „Romgaz-Interagro” după refacerea anchetei, Videanu a spus: Nu am nicio aşteptare”.

Fostul ministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu este audiat la DIICOT, miercuri, în dosarul Rompetrol 2, în care este acuzat de complicitate la delapidare şi abuz în serviciu.

Citește și: DIICOT reface ancheta în cazul Romgaz – Interagro

Sebastian Vlădescu, ministru al Finanţelor în perioada 2005 – 2007, respectiv în perioada 2009 – 2010, a fost citat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism să se prezinte miercuri pentru noi acte procedurale în dosarul Rompetrol 2, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

La intrarea în sediul DIICOT, Sebastian Vlădescu nu a vrut să facă nicio declaraţie despre dosarul în care este cercetat.

Dosarul Rompetrol 2 este disjuns din cel în care au fost deja condamnate 12 persoane şi în care a fost judecat şi Dinu Patriciu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top