Connect with us
izolata-25082015

Știri

Afla mai multe despre comunitatea care traieste izolata in trecut

Viata izolata a menonitilor, oamenii care traiesc in trecut, nu este nici pe departe asemanatoare cu cea a noastra, oamenii obisnuiti.

In Bolivia exista o comunitate izolata care nu foloseste electricitatea, nu asculta muzica, si isi dedica intreaga viata familiei si treburilor gospodaresti. Strainii nu sunt usor acceptati in preajma menonitilor, dar un fotograf spaniol a fost lasat sa observe viata lor si sa faca cateva fotografii pe care le puteti vedea mai jos in articol.

Comunitatea nu este de acord cu existenta locurilor de joaca, a celor sociale, iar singurele locuri in care acestia se strang sunt biserica si magazinele alimentare. Mai concret, viata lor se rezuma la familie si munca.

CITESTE SI: UNDE SE MAI INTALNESTE CANIBALISMUL PE GLOB SI CE PRESUPUNE EL

In prezent in Bolivia traiesc aproximativ 50.000 de menoniti, iar o mare parte dintre ei nu au acte de identitate, si asta tocmai pentru ca ei nu cred in institutiile statului.

Intr-o familie de menoniti tatal reprezinta ,,stalpul casei”, nimeni nu iese din cuvantul lui, iar el este cel care traseaza sarcinile zilnice pentru fiecare membru al familiei. Limba vorbita de aceasta comunitate izolata care traieste in trecut este germana.

Iata mai jos cateva fotografii cu aceasta comunitate!

Afla mai multe despre comunitatea care traieste izolata in trecut-2

Sursa foto: adevarul.ro

Afla mai multe despre comunitatea care traieste izolata in trecut-3

Sursa foto: adevarul.ro

Afla mai multe despre comunitatea care traieste izolata in trecut-1

Sursa foto: adevarul.ro

Afla mai multe despre comunitatea care traieste izolata in trecut-4

Sursa foto: adevarul.ro

Sursa foto:

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top