Connect with us
Aglomeratie pe soseaua de centura din Bucuresti din cauza unui accident

Știri

Aglomeratie pe soseaua de centura din Bucuresti din cauza unui accident

Doua persoane au fost ranite, marti, in urma unui accident de circulatie care a avut loc pe Soseaua de Centura a Capitalei, fiind nevoie de interventia echipajelor de descarcerare pentru scoaterea unei victime supraponderale. Traficul este ingreunat la intersectia cu Autostrada Soarelui, arata centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Potrivit Politiei Rutiere, accidentul s-a produs la intersectia Drumului National Centura Bucuresti (DNCB) din cauza unui sofer care a vrut sa vireze la stanga insa nu s-a asigurat si a fost acrosat de un alt autoturism care se deplasa din sensul opus.

Doua persoane au fost ranite, iar una dintre ele a ramas blocata in autoturism. Pentru ca victima blocata este supraponderala a fost nevoie ca pompierii SMURD sa intervina cu echipamente de descarcerare, fiind dusa la spital cu o autospeciala de transport victime multiple, arata ISU Bucuresti Ilfov, scrie news.ro.

Potrivit centrului Inforafic al Politiei Romane, traficul se desfasoara ingreunat pe Soseaua de Centura a Capitalei unde s-a format o coloana pe sensul dintre Pantelimon catre Glina. Autovehiculele care coboara de pe Autostrada Soarelui catre Centura Bucuresti sunt directionate spre localitatea Catelu de unde pot intra pe DNCB.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top