Connect with us
Centrul Infotrafic anunță că pe DN 1 este aglomerație, în zonele Valea Prahovei, dar și între Alba Iulia și Sebeș, de 1 decembrie.

Știri

Aglomerație pe DN1 – Trafic intens pe Valea Prahovei

Este aglomerație pe DN1. Centrul Infotrafic anunță trafic intens pe Valea Prahovei, dar și pe tronsonul dintre Alba Iulia și Sebeș.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (12:45), traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti şi între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov.

Pentru evitarea aglomeraţiei, către Braşov poate fi folosită ruta alternativă DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele”, a transmis Infotrafic.

„Pe Valea Prahovei încă este coloană de la Sinaia până la Bușteni, iar la Comarnic nu mai sunt probleme. Ceva probleme sunt între Alba Iulia și Sebeș, dar s-a mai fluidizat traficul.. Au fost probleme înainte de paradă pentru că s-au dus foarte mulți oameni și nu aveau cum să intre în oraș și acum se întorc”, a declarat pentru Mediafax Paul Ulieru, comisar șef al Centrului Infotrafic.

Aglomerație pe DN 1 și pe Autostrada A1

Centrul Infotrafic anunță trafic rutier intens și în zona Alba Iulia, dar și pe Autostrada A1.

„Pe autostrada A1, în zona nodului rutier Sebeş, există coloane de autovehicule în ambele sensuri. De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN1, între Sebeş şi Alba-Iulia.  De altfel, traficul rutier este foarte intens şi pe alte drumuri care duc către municipiul Alba-Iulia, deoarece numeroase persoane intenţionează să asiste la parada militară.

Citește și: Restricții de trafic de 1 Decembrie

Le recomandăm conducătorilor auto să nu se angajeze în depăşirea coloanelor formate pe aceste drumuri, iar în cazul autostrăzii să reducă viteza din timp”, se mai arată în comunicatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top