Connect with us

Știri

Agonie si extaz in perioada reducerilor

Daca nu ar exista moda cu tendintele ei noi, trecerea de la un anotimp la altul ar fi mai trista. Pentru desfatarea noastra, a femeilor, perioada reducerilor, cea care insira cuminte oferte ispititoare, detine proprietati terapeutice deloc de neglijat :).

Astfel, dis de dimineata am pornit la vanatoarea unor delicii vestimentare cuprinse in lista de must have in sezonul rece. Un mare avantaj al perioadei reducerilor este acela ca incep la jumatatea sezonului in care te afli, asa ca poti beneficia din plin de “comorile achizitionate” in acest interval.

Ca sfat prietenesc, intotdeauna pornesc la shopping dimineata, in jurul orei 11 si neaparat in timpul saptamanii, intr-o zi de miercuri, de exemplu 🙂 (cu siguranta poti strecura o zi de concediu pentru o cauza nobila :)). In weekend toate magazinele sunt pline, iar asistenta nu va fi pusa exclusiv la dispozitia mea (nu stii niciodata cand ai nevoie de un 36 in loc de 34 🙂 ).

Agonie si extaz in perioada reducerilorDemult mi-am dorit o sapca a la Miroslava Duma, pe care am descoperit-o la H&M cu numai 49,90 lei si pe care am asortat-o unor manusi negre din piele, achizitionate tot de la H&M la pretul de 43.90 lei. In mod ideal, lista mea a fost intregita printr-o capa de stofa cu nasturi metalici. Puteti gasi una asemanatoare la zara cu 299.90 lei. Rezultatul? O tinuta de vedeta!!!

Agonie si extaz in perioada reducerilor3

 

Agonie si extaz in perioada reducerilor2

Agonie si extaz in perioada reducerilor1

Sa nu uitam: capa este vedeta anotimpului rece. Iti ofera o alura misterioasa si stylish si in acelasi timp iti tine si de cald. Asa ca nu-mi ramane decat sa va urez mult spor la cumparaturi!

Pe data viitoare, a voastra, Madalina Rogobeteagonie si extaz in perioada reducerilor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top