Connect with us

Știri

Agresor sexual, prins în tramvai! Bărbatul a fost reținut, după ce a pipăit mai multe femei

Poliţiştii Capitalei au reţinut luni un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de agresiune sexuală asupra unei femei de 50 de ani, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, pe raza Sectorului 2.

„La data de 13 decembrie, poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public au fost sesizaţi de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 10 decembrie, în jurul orei 11,00, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, pe raza Sectorului 2, un bărbat necunoscut ar fi atins-o cu palmele în zona coapselor”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis marţi AGERPRES.

În urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat şi depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, în sarcina căruia a fost reţinută săvârşirea faptei reclamate, acesta fiind condus pentru audieri la secţia de Poliţie.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Amenzile STB(fostă RATB) cresc până la 500 de lei. Cât vei plăti dacă nu validezi abonamentul

Vești proaste pentru sute de mii de călători care folosesc zilnic mijloacele de transport ale STB, fosta RATB. Amenzile pentru călătoria frauduloasă cu mijloacele STB ar putea fi mult mai usturătoare. Astfel, contravenția pentru călătoria fără validarea legitimației de călătorie la Societatea de Transport bucurești – STB S.A. (fostă RATB) va crește la 500 de lei.

Mai nou, ar putea fi amendați și cei care ocupă un scaun cu bagajele și nu plătesc o călătorie în plus, dar și cei care au abonament, dar nu validează călătoria la fiecare urcare într-un mijloc de transport în comun de suprafață, autobuz, tramvai sau troleibuz. În funcție de gravitatea faptei, amenzile pot varia între 100 și 500 de lei.

Amendă 100 de lei:

– ocuparea locurilor de pe scaune cu mărfuri sau bagaje fără validarea, în plus, a unui titlu de călătorie la tariful în vigoare la data efectuării călătoriei, pentru fiecare loc ocupat cu mărfurile sau bagajele respective;

Amendă 150 lei:

– călătoria cu un titlu de călătorie valabil dar nevalidat, indiferent de modul de obținere;

Amendă 500 de lei:

– călătoria fără titlu de călătorie valabil (emitent, operator, tarif și perioadă de valabilitate) și validat la începutul călătoriei, sau fără un alt document care să permită efectuarea călătoriei. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top