Connect with us
Agresorii din Botoșani care au jefuit și au agresat cinci femei din municipiul Botoșani au fost prinși, după o operațiune de amploare.

Știri

Agresorii din Botoșani, reținuți. Au bătut și jefuit cinci femei

UPDATE 19.30
Cei trei tineri care au jefuit şi agresat pe stradă cinci femei din municipiul Botoşani, una dintre victime având 92 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru tâlhărie calificată, a decis Judecătoria Botoşani.

„Magistraţii Judecătoriei Botoşani au admis propunerea de arestare preventivă, pentru tâlhărie calificată, a celor trei tineri acuzaţi că au jefuit şi agresat cinci femei din municipiul Botoşani, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, Nicoleta Arpinte.

Agresorii din Botoșani care au jefuit și au agresat cinci femei din municipiul Botoșani au fost prinși, după o operațiune de amploare.

După câteva zile în care botoșănenii au trăit cu frica în sân, trei tineri au fost prinși.

Primele două femei atacate de către agresorii din Botoșani au fost agresate pe data de 14 decembrie. Alte trei, pe 15 decembrie, iar una dintre ele a ajuns la spital în stare gravă.

În toate cazurile, atacatorii au ales femei de peste 40 de ani. Cea mai vârstnică dintre ele are 92 de ani.

Tinerii le-au atacat pe femei din spate, astfel că prinderea lor a fost și mai dificilă.
Victimele nu au reușit să îi vadă pe atacatorii care au apelat la o violență extremă. Aceștia nu s-au mulțumit să le jefuiască pe cele cinci femei, ci le-au și bătut.

Una dintre victime a fost urmărită în scara blocului şi bătută, în timp ce alta a fost agresată în faţa porţii casei sale. Toate au fost lovite cu o violenţă ieşită din comun şi nejustificată, potrivit News.ro.

Tinerii au furat de la femei cercei, verighete, două telefoane mobile, câteva carduri bancare şi o sumă mică de bani, a dezvăluit purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Agresorii din Botoșani și-au recunoscut faptele

Cei trei atacatori au fost reţinuţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, după ce au comis o altă înfracţiune în judeţul Suceava.

În faţa anchetatorilor, aceştia au recunoscut faptele de care sunt acuzaţi, însă fiind audiaţi separat, fiecare a declarat că a fost prezent dar că ceilalţi au comis tâlhăriile.

”Sunt trei tineri din Dorohoi. Unul dintre ei, în vârstă de 20 de ani, nu are antecendente penale. Ceilalţi, însă, au comis mai multe infracţiuni, inclusiv în perioada în care au fost minori”. A declarat, pentru News.ro, Nicoleta Arpinte, purtător de cuvânt al Parchetului de lângă Judecătoria Botoşani.

Tinerii sunt acuzaţi de tâlhărie calificată. În cursul zilei de sâmbătă vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top