Connect with us
Ai peste 18 ani? Iată cum poți să iei 500 de lei de la primărie! Trebuie să faci ASTA!

Știri

Ai peste 18 ani? Iată cum poți să iei 500 de lei de la primărie! Trebuie să faci ASTA!

Primăria Municipiului București va acorda 5000 de vouchere, cu valoarea de 500 de lei de persoană pentru achiziționarea de biciclete electrice, trotinete electrice și Segway/Ninebot, conform unui proiect care se intitulează „Biciclisti in Bucuresti”.

Cei care vor să beneficieze de acești bani trebuie să aibă reședința în Capitală și să aibă vârsta minimă de 18 ani, împliniți în anul 2017.

„Un prim pas pentru încurajarea cetățenilor din București în utilizarea bicicletelor și a altor mijloace de transport alternativ (trotinete electrice și dispozitive de tip Segway /Ninebot) se poate realiza printr-un proiect de stimulare, inițiat de Municipalitate, pentru achiziționarea acestora prin acordarea unor vouchere valorice. Pentru început, prin acest proiect se propune acordarea unui număr de 5000 de vouchere în valoare de 500 lei/voucher/persoană. Proiectul se adresează oricărui cetățean, persoană fizică cu domiciliul sau reședința în București, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți în anul 2017”, se arată în expunerea de motive semnată de primarul Gabriela Firea.

Citește și: ANUNȚ-ȘOC DE LA BNR. Ce se întâmplă cu banii românilor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top