Connect with us
Legea insolvenței persoanelor fizice nu mai intră în vigoare pe 31 octombrie, după ce președintele a cerut Parlamentului reexaminarea legii.

Știri

Ai probleme cu plata RATELOR? Iată ce se întâmplă cu legea insolvenţei

Legea insolvențelor persoanelor fizice a fost amânată pentru a treia oară și trebuie neapărat modificată, a declarat, azi, Robert Cazanciuc, președintele Comisiei juridice din Senat.

Daniel Barbu susţine că legea nu ar aveam cum să fie aplicată

„Dacă proiectul legii insolvenței persoanelor fizice ar fi urmat procedura, nu am fi fost în situația de a amâna de trei ori aplicarea acestei legi (…). Este o ipocrizie transpartinică, din păcate, care ne blochează la un moment dat, apoi ne mirăm: „Vai, nu merge legea insolvenței persoanelor fizice!”. Dar cine a adoptat legea integral, așa cum a fost propusă, fără nicio dezbatere reală cu cei care vor fi chemați să aplice legea?”, a declarat Robert Cazanciuc, la o conferință pe tema insolvenței.

Pe de altă parte, Daniel Barbu, membru în Consiliul de Conducere al Institutului Național pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență a menționat că actul normativ, în forma actuală, nu are cum să fie aplicată.

Parlamentul a adoptat Legea privind insolvența persoanelor fizice în mai 2015.

Citeşte şi În ziua în care Elodia ar fi împlinit 49 de ani, fratele său a făcut o nouă dezvăluire. Ce s-a întâmplat cu copilul avocatei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top