Connect with us
Alan Thicke, interpretul rolului principal din sitcomul ”Growing Pains”, a murit la vârsta de 69 de ani. Presa de peste ocean scrie că s-a stins din viață..

Știri

Alan Thicke, interpretul rolului principal din sitcomul ”Growing Pains”, a murit

Alan Thicke, interpretul rolului principal din sitcomul ”Growing Pains”, a murit la vârsta de 69 de ani. Actorul și tată al cântăreţului R&B Robin Thicke s-a stins din viață din cauza unui infarct.

”Moartea bruscă a lui Alan a fost confiurmată. În prezent, nu avem alte detalii”, a declarat Monique Moss, purtătoarea de cuvânt a actorului, într-un e-mail.

O sursă apropiată familiei a dezvăluit prin telefon pentru agenţia de presă Reuters că Alan Thicke a suferit un infarc. El a fost transportat la Providence Saint Joseph Medical Center din Burbank, California, însă medicii nu au putut să îl salveze.

Cântăreţul Robin Thicke a spus că tatăl lui juca hochei cu un alt fiu al său, Carter Thicke, în vârstă de 19 ani, în momentul în care a suferit acel infarct.

Alan Thicke avea mulţi admiratori graţie rolului personajului Jason Seaver, psihiatru şi tată de familie în serialul ”Growing Pains”, difuzat de ABC din 1985 până în 1992. Acel rol i-a adus o nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial de televiziune în anul 1988.

Alan Thicke era şi un prezentator popular al mai multor gale de televiziune, inclusiv Primetime Emmy Awards. În plus era şi un compozitor prolific al temelor muzicale ale unor producţii de televiziune. A compus tema muzicală de la emisiunea ”Wheel of Fortune” (”Roata norocului”).

Alan Thicke a murit la 69 de ani

Actorul Alan Thicke s-a remarcat şi în alte seriale de televiziune, precum ”The Outer Limits”, ”Murder She Wrote” şi ”Married with Children”. Recent, actorul semnase un contract avantajos pentru a juca în ”Fuller House”. Acesta este un remake al popularului sitcom din anii 1990 omonim, care va fi produs de Netflix.

Moartea actorului american a fost deplânsă de numeroase vedete pe reţelele de socializare.

”America l-a iubit pe Alan Thicke. Sunt foarte tristă că a murit. Transmit toată dragostea mea familiei sale”, a scris pe Twitter actriţa şi prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres.

”Familia NHL e întristată să afle despre moartea lui Alan Thicke, un admirator de mulţi ani al hocheiului”, au scris pe aceeaşi reţea de socializare reprezentanţii Ligii Naţionale de Hockey din Statele Unite – National Hockey League (NHL).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top