Connect with us
ALEGERI LOCALE 2016. Klaus Iohannis a votat in deplina tacere

Alegeri Locale 2020

ALEGERI LOCALE 2016. Klaus Iohannis a votat in deplina tacere. SE RIDICA UN SEMN DE INTREBARE

ALEGERI LOCALE 2016. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a votat la ora 18:30 la Liceul Jean Monnet din Capitala. Sotia presedintelui, Carmen, a votat astazi la pranz la Sibiu. Iohannis a obtinut de curand viza de flotant, fapt pentru care a votat in Bucuresti.

Dupa ce a votat, Iohannis a tinut cateva declaratii. Presedintele a stat ceva timp in cabina de vot, semn ca a analizat foarte bine candidatii de pe liste.

„Pentru mine a fost o premiera astazi. A fost prima data cand am votat in Bucuresti. Am votat fiindca Bucurestiul este acum si orasul meu.

Am votat pentru un oras modern si european. Va multumesc, va doresc o seara buna”, a declarat Iohannis la iesirea din cabina de vot.

LIVE TEXT ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PARTIALE EXIT POLL PRIMARII SI CONSILII JUDETENE

Serban Huidu risca DOSAR PENAL. Ce a facut in sectia de vot

Intrebat de reporterii prezenti la liceu de ce a intarziat asa de mult sa voteze, Iohannis nu a dorit sa elucideze misterul absentei sale. Majoritatea liderilor politici si fostii presedinti ai Romaniei au votat in aceasta dimineata.

Iohannis este singurul presedinte din istoria Romaniei care s-a lasat atat de asteptat la vot. La alegerile prezidentiale anterioare, presedintii au votat inainte de ora 18. Pana si Iohannis a votat mai repede cand a fost ales, in luna noiembrie 2014.

ALEGERI-LOCALE-2016.-Klaus-Iohannis-a-votat

alegeri-locale-2016-8

1 Comment

1 Comment

  1. igny

    2016-06-05T21:50:52+03:00 at 21:50

    ce trebuia sa faca presedintele sa urle????

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top