Connect with us
Alegeri SUA 2016: Donald Trump spune că Hillary Clinton este un exemplu groaznic pentru copii

Știri

Alegeri SUA 2016: Donald Trump spune că Hillary Clinton este un exemplu groaznic pentru copii

Alegeri SUA 2016. Mai sunt câteva zile până la alegerile prezidențiale din SUA, iar candidații la funcția de șef al statului continuă atacurile. Donald Trump a declarat că Hillary Clinton este un exemplu groaznic pentru copii, prinre care l-a enumerat și pe fiul lui în vârstă de 10 ani.

Totodată, candidatul republican aduce acuzații grave potrivit cărora Hillary Clinton ar fi primit înainte de dezbateri întrebările.

”Am un fiu pe nume Barron. Vreau să vă spun că ea este un exemplu groaznic pentru fiul meu şi pentru copiii acestei naţiuni”, a declarat Trump la un eveniment de campanie din Michigan.

Miliardarul republican a atacat-o pe rivala sa democrată, după ce au apărut informaţii în e-mailurile publicate de WikiLeaks că Hillary Clinton ar fi primit în avans mai multe întrebări de la dezbaterea prezidenţiabililor democraţi din primare de la fosta jurnalistă Donna Brazile.

De asemenea, Donald Trump continuă atacurile făcând referire la scandalul e-mailurilor. El spune că investigația FBI din acest caz ar putea duce la judecarea unui președinte, asta în cazul în care Hillary Clinton ar câștiga alegerile din SUA.

Directorul FBI, James Comey, a anunţat redeschiderea anchetei cu privire la e-mailurile democratei, după descoperirea unor materiale pe dispozitivele electronice ale colaboratoarei sale apropiate, Huma Abedin. Agenţii FBI au descoperit e-mailurile în timpul unei investigaţii care-l vizează pe soţul colaboratoarei democrate, Anthony Weiner, suspectat că a trimis mesaje explicit sexuale unei adolescente de 15 ani.

”Dacă Hillary este aleasă, atunci aceasta va fi sub o îndelungată anchetă penală, care va fi urmată de procesul unui preşedinte în funcţie. Hei, tocmai de asta aveam nevoie. De asta aveam nevoie acum. Ea va avea mai multe probleme decât să vă aducă înapoi locurile de muncă”, a declarat Trump.

În schimb, Hillary Clinton a declarat că salută redeschiderea anchetei Biroului Federal de Investigaţii (FBI) privind serverul privat de e-mail utilizat în timpul mandatului de secretar de stat, însă susţine că nu există dovezi pentru formularea unor acuzaţii penale.

”Nu există niciun caz aici”, a precizat democrata la un eveniment de campanie de la Universitatea Kent.

Hillary Clinton a susţinut că are încredere că agenţii federali vor ajunge la concluzia prezentată după finalizarea primei anchete privind serverul privat de e-mail, potrivit news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top