Connect with us
Alerta cu bomba intr-o cladire de birouri din capitala

Știri

Alerta cu bomba intr-o cladire de birouri din capitala

UPDATE 16:01: Alarma a fost falsa. Angajatii sunt lasati sa intre din nou in cladire. Li s-a transmis ca totul este in siguranta si isi pot continua activitatea. Suspectul este in continuare la audieri in cadrul sectiei de politie numarul 6.

UPDATE 15:01: Toate persoanele care au trecut prin cladire sunt perchezitionate. Momentan atmosfera este linistita. Traficul nu este blocat, dar se desfasoara cu dificultate.

UPDATE 14:46: O persoana suspecta a fost dusa la audieri. Este vorba despre un barbat pe care autoritatile il suspecteaza ca ar fi facut apelul la 112.

UPDATE 14:32: Toti angajatii (in jur de 200 de persoane) din cladirea de birouri au fost evacuati si sunt in fata mall-ului care se afla in imediata apropriere.

UPDATE 14:29: Purtatorul de cuvant al Politie Capitalei a declarat in direct la Digi 24 ca traficul a fost deviat in zona, pentru evitarea oricarui pericol.

Alerta cu bomba la o cladire de birouri din capitala! Cladirea se afla in nordul Bucurestiului, zona Floreasca si are 26 de etaje. Doar 14 dintre acestea erau ocupate. Chiar in acest moment este evacuata. Specialistii pirotehnisti de afla la fata locului si cerceteaza situatia.

Deocamdata traficul nu a fost restrictionat in zona. Alerta a venit in urma unui apel la 112: „Bomba, cladirea Floreasca 1”.

Vom reveni cu informatii.

sursa foto: publika.md

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Grigore

    2016-06-09T14:48:55+03:00 at 14:48

    Cine sa va puna voua bombe saraciilor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top