Connect with us
Autoritățile au intrat în alertă după ce un bărbat a sunat la 112 pentru a anunța o bombă la mall-ul din Botoșani, Uvertura City Mall.

Știri

Alertă cu bombă la mall-ul din Botoșani

Este alertă cu bombă la mall-ul din Botoșani, sâmbătă la prânz. Un apel anonim la 112 a anunțat că la Uvertura City Mall ar fi o bombă. Forțele de ordine au fost mobilizate imediat.

Update, ora 16.57: Alerta s-a dovvedit a fi falsă, iar cel care a sunat la 112 a fost identificat. Presa locală notează că este vorba despre un bărbat care ar avea în jur de 35 de ani și care se afla sub influența băuturilor alcoolice. El a fost ridicat de ofițerii SRI.

Știre inițială

Şase echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, trei echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, dar şi mai multe maşini de poliţie, poliţie locală şi jandarmi au fost trimise la faţa locului.

Mall-ul din Botoșani a fost evacuat, iar un echipaj antitero al SRI face verificări în clădire. Circulația în zonă a fost restricționată.

Cel mai probabil, este vorba despre o alarmă falsă. „Se dispun măsuri clare și precise pentru astfel de situații. Eu cred că este vorba despre o alarmă falsă. Avem oameni de slabă calitate, lipsiți de educație, care pun degeaba în alertă forțele de ordine”, a declarat Dumitru Coarnă, președinte al SNPPC, la Antena 3.

În perioada Anului Nou, Park Lake Mall din București a fost evacuat după o altă alarmă falsă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top