Connect with us
Alertă cu bombă la metrou, în București. Două stații evacuate

Știri

Update: Traficul a fost reluat la metrou. Alerta cu bombă s-a dovedit a fi falsă

Momente de groază în aceste momente la metrou. Două stații de metrou din București, Izvor și Unirii, au fost evacuate.

Update 20:30: Pirotehniştii au găsit un sandwich şi două sticle de suc în sacoşa abandonată într-un tren de metrou, pentru care vineri seară au fost evacuaţi călătorii din staţiile de la Eroilor până la Timpuri Noi, precizează news.ro.

„În urma controlului pirotehnic de la metroul, tras la remiza de la Unirii, s-a găsit o sticlă de Pepsi, una de Prigat şi un sandwich”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Traficul la metrou a fost reluat, a precizat sursa citată.

Poliţia Capitalei a mai arătat că decizia de evacuare a călătorilor din staţiile de metrou, după ce într-un tren a fost găsită o sacoşă abandonată, a apartinut Metrorex.

Directorul Centrului de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române, Ramona Dabija, a declarat, pentru News.ro, că o persoană a anunţat, vineri seară, că într-o garnitură de metrou este un colet suspect.

Călătorii din tren au fost evacuaţi şi apoi trenul a fost scos din staţie, la Unirii şi tras pe o linie moartă, pentru a fi vertificat de pirotehnişti, care au găsit în sacoşa abandonată băuturi răcoritoare şi un sandwich.

Din primele informații, într-un tren a fost descoperit un colet suspect. Pachetul a fost observat într-un tren care pleca spre Piața Romană.

Autoritățile sunt la fața locului. De asemenea, autoritățile îi sfătuiesc pe călători să circule cu mijloace de transport de suprafață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top