Categorii Știri

Alerta cu gaz sarin la Aeroportul Otopeni și Gara de Nord, falsă. Cum și-a motivat apelantul gestul

Amenințare din partea unui individ care a sunat la 112 și a pretins că a instalat recipiente cu gaz de luptă (sarin) la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și la Gara de Nord s-a dovedit a fi falsă, anunță IGPR. Apelantul a motivat că are dublă personalitate, potrivit unor surse.

Poliția Română a anunțat, marți seară, că în jurul orei 18.00, un bărbat a apelat numărul unic de urgență 112 și a sesizat faptul că la Gara de Nord și la Aeroportul Internațional Henri Coandă București au fost amplasate dispozitive explozive, dar în urma verificărilor, s-a constatat că amenințarea nu se confirmă.

Surse au declarat pentru MEDIAFAX că apelantul a revenit cu telefon și a afirmat că are dublă personalitate și ca prima personalitate a lui a sunat la 112 să anunțe că a pus ,,bombe”, dar ca el, ,,personalitatea cea bună” și-a dat seama că este o greșeală asta și că s-a gândit să anunțe.

Reprentanții Companiei Naționale Aeroporturi București au anunțat că la ora 17:40, pe numărul unic de urgență 112 a fost primită o amenințare din partea unui individ care pretindea că a instalat recipiente cu gaz de luptă (sarin) la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și la Gara de Nord. Conform procedurilor în vigoare, la aeroport s-a constituit comitetul de criză, care a analizat situația și a decis măsuri în consecință. Programul curselor aeriene, ca de altfel întreagă activitate pe aeroport, nu au fost afectate.

Share
Scris de
Ioan Adi
Stiri Despre alertagaz salinotopeni

Acest site foloseste cookies.

Read More