Connect with us
ALERTĂ de cutremur pe 1 septembrie! Unde este localizat

Știri

ALERTĂ de cutremur pe 1 septembrie! Unde este localizat

Alinierea planetelor care va avea loc mâine va provoca un seism uriaș în Atlantic, care ar puta depăși 7 grade pe scara Richter.

Asta susţine Frank Hoogerbeets, un prezicător de cutremure. Pe site-ul său, ditrianum.org a fost emis un avertisment legat de cutremurul care va fi provocat de alinierea corpurilor cerești.

Acestă aliniera, susţine cercetătorul, va provoca o creștere a activității tectonice.

Hoogerbeets, în vârstă de 48 de ani, folosește un mod non-științific de prezicere a cutremurelor: alinierea planetelor cu Pământul.

Hoogerbeets a făcut câteva previziuni cu rezultate foarte diferite

Cu toate că nu există nicio bază științifică a teoriei sale, prezicătorul a reușit să adune destui adepți care sunt convinși că are dreptate, scrie libertatea.ro.

Prezicătorul a rușit să adune destui adepți

În ultimul său avertisment video, disponibil și pe YouTube, a declarat că luni am intrat într-o „perioadă critică” care va culmina cu ziua de vineri.

El a declarat pentru Express.co.uk: „De la 28 august la 1 septembrie va fi critic din cauza a două aliniamente planetare, dintre care unul este Jupiter-Mercur-Uranus. În iulie a avut loc aceeași aliniere planetară și în tei zile s-a produs un cutremur cu magnitudinea 7.7 „.

Hoogerbeets a avertizat până pe 1 septembrie că va exista o creștere seismică și că există un risc de cutremur de magnitudine 7 – considerat un eveniment major.

Cu toate că nu poate spune exact unde anume va avea loc cutremurul, el susține că activitatea seismică în largul coastei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top