Connect with us
Alertă în Capitală! Amenințare cu bombă la Curtea de Apel București

Știri

Alertă în Capitală! Amenințare cu bombă la Curtea de Apel București

Capitala este în alertă, după ce la Curtea de Apel București a existat o amenințare cu bombă! IClădirea a fost evacuată de urgență și deja au început anchetele. Au intervenit la fața locului autoritățile, Poliţia şi Brigada Antitero a SRI.

Pericol la Curtea de Apel București

Autoritățile au primit o informare importantă în această dimineață. Se pare că există o amenințare cu bombă Curtea de Apel București și toată lumea este în alertă.

Vestea care a îngrozit pe toată lumea vine chiar în ziua în care instanța judeca ultimul termen din procesul de corupție legat de finanțarea campaniei electorale din 2009. Astfel, Ședința de judecată din dosarul lui Udrea a fost suspendată și va fi reluată la ora 14.00.

Un jandarm a anunțat completul că există o amenințare de bombă în această instituție, motiv pentru care ședința a fost reprogramată pentru ora 14.00. Toți cei care se aflau în clădire au fost evacuați în siguranță. Printre aceștia se află și Elena Udrea, care participa la ședință.

Brigada Antitero intervine la Curtea de Apel București

Situația este una pe cât se poate de dificilă, motiv pentru care au intervenit la fața locului polițiștii, precum și  Brigada Antitero a SRI.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top