Connect with us
Mai multi medici si pacienti de la Spitalul de Pediatrie din Bacau au fost evacuati dupa ce s-a produs o scurgere de substante toxice.

Știri

Alerta la Spitalul de Pediatrie din Bacau! Zeci de persoane evacutate!

Panica la Spitalul de Pediatrie din Bacau! Mai multi pacienti si medici au fost evacuati dupa ce s-au produs scurgeri de clor de la o butelie ce asigura epurarea apelor uzate din institutie.

Incidentul a avut loc marti, iar personalul si pacientii din opt cabinete medicale ale Ambulatoriului Spitalului de Pediatrie din Bacau au fost evacuati din cauza scurgerilor toxice.

„Aceasta butelie se afla alaturi de inca una, intr-o nisa a ambulatoriului. Un membru al personalului a sesizat mirosul care se propaga cu repeziciune si conducerea institutiei a decis evacuarea. Nu sunt victime datorate intoxicatiilor”, a declarat pentru Agerpres Mirela Romanet, purtator de cuvant al Spitalului Judetean de de Urgenta Bacau.

La fata locului au sosit echipaje ale ISU, care, la aceasta ora, ridica buteliile de clor. S-a trecut de asemenea, la aerisirea naturala si cu ventilatoare a spatiilor afectate de mirosul persistent de clor. De asemenea, s-au amenajat doua cabinete provizorii de consultatii pentru copii in cladirea Unitatii de Primiri-Urgente a spitalului bacauan.

Vezi si:Mara Banica a ajuns la spital! Ce a patit vedeta

foto:bacau.info

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top