Connect with us
atacuri cu bombă

Știri

Alertă națională. Ce s-a întâmplat cu bărbatul suspectat de atacuri cu bombă

Bărbatul suspectat că ar fi comis o serie de atacuri cu bombă în oraşul american Austin s-a sinucis în timp ce poliţia încerca să-l aresteze în nordul acestui oraş, capitala statului Texas.

Suspectul ‘a detonat o încărcătură explozivă şi au fost trase focuri de armă’, a relatat KVUE, fără a oferi mai multe detalii.

Iniţial au existat informaţii contradictorii cu privire la modul exact în care a murit bărbatul: fie ucis de un exploziv pe care l-a detonat el însuşi, fie în urma focurilor de armă trase asupra lui de poliţişti. Însă şeful poliţiei din Austin, Brian Manley, a declarat să suspectul principal în seria de atacuri cu bombe trimise prin poştă s-a aruncat în aer atunci când poliţia încerca să-l aresteze.

În cadrul unei conferinţe de presă, Manley a declarat că suspectul a fost identificat în ultimele 24 de ore, în baza unor dovezi strânse după ce individul a trimis se pare o încărcătură explozivă de la o locaţie a companiei de curierat FedEx din zona Austin.

Aceste noi informaţii survin după ce departamentul de poliţie din Austin a anunţat pe contul său de Twitter că ‘un ofiţer (al poliţiei) este implicat într-un schimb de focuri’ la circa 20 de kilometri nord de centrul oraşului.

Autorităţile din Austin sunt în stare de alertă maximă după ce o serie de bombe trimise prin poştă au ucis doi oameni şi au rănit mai multe persoane.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Explozie puternică într-un depozit! Oamenii au început să primească acasă colete suspecte

Un depozit FedEx de lângă San Antonio, în Texas a fost scena unui incident grav astăzi. Un colet a sărit în aer, rănind un angajat al companiei, potrivit Reuters.

Locuitorii orașului american San Antonio trăiesc cu frica în sân din cauza unui individ care plasează bombe prin oraș. Numai de la începutul lunii martie, patru dispozitive explozive artizanale au sărit în aer.

Doi oameni au murit până acum şi patru au fost răniţi în urma deflagraţiilor. Locuitorii din mai multe cartiere ale orașului Austin au primit niște cutii în care au găsit bombele ascunse.

Mai mult decât atât, cutiile au fost lăsate lângă casele locuite de către hispanici și de către oameni de culoare.

CITEȘTE ȘI:


Mărturisiri şocante despre atentatul din Florida. Ce spun foştii colegi ai lui Nicholas

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top