Connect with us
Alertă pe Aeroportul Otopeni! Un avion TAROM cu aproximativ 200 de pasageri a aterizat de urgență

Știri

Alertă pe Aeroportul Otopeni! Un avion TAROM cu aproximativ 200 de pasageri a aterizat de urgență

Un avion TAROM pe ruta Antalya – Timișoara a aterizat de urgență azi, 26 septembrie, pe aeroportul Henri Coandă (Otopeni). Avionul trebuia să aterizeze la 12.30 la Timișoara.

Conform digi24, aterizarea forțată s-a datorat unor probleme tehnice. Se pare că defecțiunea de la bord era din cauza aerului condiționat care nu mai funcționa, motiv pentru care atmosfera din cabină devenise foarte încinsă și s-a recurs șa aterizarea de urgență.

În avion se aflau 187 de pasageri, care vor fi mutați într-o altă aeronavă. În acest moment, aceasta se află în timpul cursei.

”Zborul charter TAROM RO6528 Antalya – Timișoara, operat cu Boeing 737-800NG YR-BGK, a aterizat la București din cauza unei probleme tehnice. Decizia de a ateriza în capitală a fost luată de piloți în timp ce avionul se afla la sud-vest de Râmnicu Vâlcea.”, potrivit surselor BoardingPass.ro.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top