Alexandru Arşinel, sfârşit după moartea Cristinei Stamate

27.11.2017
Alexandru Arşinel, sfârşit după moartea Cristinei Stamate

După ce ieri şi-a condus pe ultimul drum prietena şi colega de scenă, actorul a primit o nouă veste tristă: Cristina Stamate s-a stins din viață în această dimineață, în urma unor grvae probleme de sănătate.

„O lovitură după alta și cred că numai publicul o să poată să ne scoată din starea asta ca sa putem să trecem peste. M-am săturat, îl rog pe Dumnezeu să se oprească pentru că nu mai rezistăm. Cristina a fost o mare actriță, am jucat cu ea.

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă

De vreo doi ani de zile, durerile au pus stăpânire pe ea. Un om și o actriță deosebită. Cristina era o sufletistă cum nu există. Unele jeguri, unele jigodii au năvălit peste mine când am făcut transplantul, iar ea a sărit în apărarea mea spunând că și eu am dreptul la viață ca toți oamenii de pe stradă. Era foarte, foarte corectă.

Nu știu cum de i-a luat Dumnezeu puterile pentru că ea era de neoprit. Era tot timpul la mine în birou să mă întrebe: ce mai jos, ce mai punem?

Am convingerea că oamenii ne vor sprijini să ieșim la liman, că publicul Teatrului Constantin Tănase nu ne vor trage înapoi”, a declarat Alexandru Arşinel la Antena3.

Citeşte şi Cristina Stamate a murit. Ce s-a întâmplat în timpul operaţiei din 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *