Connect with us
Alexandru Jula a murit la un spital din Galaţi

Știri

Alexandru Jula a murit la un spital din Galaţi

Alexandru Jula a murit, transmite agenţia naţională de presă, după ce a stat internat în stare gravă mai multe zile, la un spital din Galaţi.

Cunoscutul cantautor Alexandru Jula a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce luni a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi în urma unui accident vascular cerebral.

Potrivit unor surse medicale citate de agenţia naţională de presă Agerpres, artistul a decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 1,00 şi 2,00. El se afla în stare gravă, respira cu ajutorul aparatelor, avea tensiunea foarte mică şi era extrem de instabil, fiind monitorizat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Artistul a ajuns luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Potrivit şefului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi, Jula a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi din faţa blocului în care locuia. Cunoscutul cântăreţ de abia se întorsese după o lungă călătorie cu trenul iar oboseala şi-a spus cuvântul.

Cantautorul, care în iulie ar fi împlinit 84 de ani, era îndrăgit pentru cântecele sale romantice.

„Un echipaj al SJA Galaţi a intervenit în această dimineaţă (luni-n.r.) pentru un pacient care prezenta simptomele unui accident vascular cerebral.

Se pare că este vorba despre un accident vascular cerebral minor, dar asta se va decide după investigaţiile la care va fi spus la Spitalul de Urgenţă unde a fost transportat pacientul”, a precizat Polinschi.

Cantautorul, care, în iulie, ar fi împlini 84 de ani, este îndrăgit pentru cântecele sale romantice, una dintre cele mai cunoscute melodii fiind „Soţia Prietenului meu”.

În cursul acestei săptămâni, se mai anunţase că Alexandru Jula a murit, dar informaţia a fost infirmată atunci de rudele sale, care au precizat că acesta se afla în stare foarte gravă.

Citeşte şi: Comandorul Ion Stăiculescu a murit. Pilotul, găsit decedat într-o cameră de hotel din Franța

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top