Connect with us
Alexandru Rafila are coronavirus. Anterior soția lui a primit același rezultat

Știri

Alexandru Rafila are coronavirus. Anterior soția lui a primit același rezultat

Profesorul Alexandru Rafila a declarat că are coronavirus. El se testase după ce soția lui fusese depistată cu noul virus. Rafila și-a făcut un test rapid, al cărui rezultat a fost negativ. Ulterior și-a făcut testul PCR care a confirmat infectarea cu noul virus.

Alexandru Rafila are coronavirus

Alexandru Rafila a primit rezultatul testului pentru COVID 19, iar acesta a fost pozitiv. Anterior Rafila anunțase că soția sa a fost infectată și că el s-a testat și așteaptă rezultatul fiind izolat la domiciliu.

Joi seara, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății a declarat pentru Antena 3 că este infectat cu noul virus.

„Am făcut testul, este pozitiv. Deocamdată, mă simt bine. Am purtat mască…Problema a fost contactul cu un alt coleg care se testase cu foarte puţin timp în urmă. Am mâncat împreună, copiii noştri s-au jucat împreună. Acesta a fost momentul în care am aflat – după câteva zile – că aş putea să fiu infectat, pentru că în cazul acelui coleg se confirmase infectarea cu coronavirus”, a declarat Alexandru Rafila.

Rafila – propunerea PSD pentru funcția de premier

Alexandru Rafila este propunerea Partidului Social Democrat pentru funcția de prim ministru al României. Anunțul a fost făcut astăzi de câte președintele PSD, Marcel Ciolacu. De cealaltă parte, propunerea PNL este Florin Cîțu, în timp ce prim ministru interimar este Nicolae Ciucă.

Schimbarea premierului României a devenit subiectul fierbinte al țării după ce Ludovic Orban și-a depus mandatul. S-a întâmplat la o zi după afișarea rezultatelor la alegerile parlamentare. Orban a organizat o conferință de presă în care a declarat că nu se cramponează de funcția de premier și că își va depune mandatul.

În aceeași seară, președintele Klaus Iohannis l-a numit prim ministru interimar pe actualul Ministru al Apărării, Nicolae Ciucă.

Luni, 14 decembrie, la Palatul Victoria vor avea loc consultări cu partidele în vederea desemnării candidatului pentru funcția de prim ministru al României.

Administrația Prezidențială a anunțat că aceste consultări vor avea loc luni, 14 decembrie a.c., după următorul program:

Ora 11:00 – Partidul Social Democrat (PSD);
Ora 12:00 – Partidul Național Liberal (PNL);
Ora 13:00 – Alianța USR-PLUS;
Ora 14:00 – Alianța pentru Unirea Românilor (AUR);
Ora 15:00 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);
Ora 16:00 – Minorități naționale reprezentate în Parlament.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top