Connect with us
Alina Bica, fosta șefă DIICOT, a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare despre Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea.

Știri

Alina Bica, dezvăluiri despre Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea

Alina Bica a făcut o serie de dezvăluiri în ceea ce îi privește pe Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi. Fosta șefă DIICOT spune că în seara în care a fost dusă la DNA, Kovesi a așteptat-o în capul scărilor. Alina Bica spune că acest gest a fost repetat și în cazul altor inculpați, printre care și Elena Udrea.

„Știți că atunci, în noaptea respectivă, când m-au adus la sediul Direcției Naționale Anticorupție, doamna Koveși mă aștepta în capul scărilor. În momentul în care eu am intrat însoțită de doi polițiști, doamna Kovesi era în capul scărilor și se uita la mine – și eu i-am zâmbit. A fost o confruntare directă. Kovesi a ținut… Și mi-a spus Elena Udrea că și când au dus-o pe ea la arestare, o aștepta în capul scărilor.”, a povestit Alina Bica, la Antena 3.

SRI: Florian Coldea SUSPENDAT, pus la dispoziția lui Eduard Hellvig și anchetat de o comisie specială

Alina Bica a povestit despre o discuție aprinsă avută cu Florian Coldea.

„Discuţia de atunci avusese loc în legătură cu situaţia unui coleg de la Alba, domnul Mureşan, cu dosarul Berbeceanu. Domnul Coldea îmi reproşa că nu e bine că mă solidarizez cu fostul meu procuror din subordine. Şi eu încercam să-i explic că viziunea mea în legătură cu ce s-a întâmplat acolo este una diferită, de acolo am trecut la alte subiecte şi disensiuni dintre noi doi legate de modul în care dumnealui înţelegea să perceapă relaţia pe care trebuie să o aibă serviciul pe care îl conducea cu DIICOT-ul.”, a spus Alina Bica.

Alina Bica: „Domnul Coldea îmi cerea să fac lucruri în favoarea domnului Tender”

O altă dezvluire cutremurătoare a Alinei Bica vizează dosarul Tender. Ea spune că Florian Coldea îi cerea să facă lucruri în favoarea lui Ovidiu Tender.

„În dosarul Tender a făcut o chestie mult mai groaznică. M-a chemat la dumnealui să mă întrebe cum decurge cercetarea judecătorească în acel dosar. L-am informat, nu am văzut nimic rău în acest lucru. După care mi-a explicat că eu am văzut ca procuror de anchetă, arestându-l pe Ovidiu Tender, lucruri mult mai grave decât erau în realitate şi că interesul naţional acolo a fost altul decât viziunea mea. În dosarul Tender domnul Coldea îmi cerea să fac lucruri în favoarea domnului Tender. Mi-a prezentat o informare cu „doi de zero” în care domnul Tender era prezentat ca reprezentând interesul naţional în anumite teritorii externe. Domnul Coldea a făcut demersuri şi în altă parte cu privire la Ovidiu Tender – în zona CSAT-ului.”, a spus Alina Bica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top