Connect with us
Alina Fekete a murit după o îndelungată suferință, provocată de un accident groaznic

Știri

Alina Fekete a murit după o îndelungată suferință, provocată de un accident groaznic

Alina Fekete a murit la vârsta de 32 de ani, după o îndelungată suferință.

Tânăra fusese grav rănită în accidentul petrecut pe 1 ianuarie, produs pe Șoseaua Borșului din Oradea.

În urma impactului violent, șoferul, angajat al Poliției de Frontieră, a murit, iar pasagera lui, Alina Fekete a suferit răni foarte grave (traumatism cranio cerebral sever, traumatism toracica abdominal, alte multiple răni) și a fost internată la secția de terapie intensivă a Spitalului Județean Oradea.

Se pare că șoferul nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit cu autoturismul de un stâlp de înaltă tensiune.

Alina a fost transferată la un spital din Cluj Napoca, unde luni de zile s-a zbătut între viață și moarte, până când nu a mai putut continua lupta.

Potrivit bihon.ro,  Alina s-a stins din viață joi după-amiază, în ciuda eforturilor depuse de medici și de comunitatea orădeană care a sprijinit-o să poată primi în continuare ajutor de specialitate.

A lăsat în urmă o fetiță, o familie, prieteni și mulți oameni îndurerați. Cei care doresc să o conducă pe Alina Fekete pe ultimul drum, înmormântarea va avea loc sâmbătă, 7 iulie, ora 13, la Capela Haşaş, din Cimitirul Municipal.

„Un înger cu suflet pur a plecat dintre noi la Domnul, însă va ramane mereu în gândurile și în sufletele noastre!! Nu te vom uita niciodată, Alina!!!

Fie ca Dumnezeu să te așeze de-a dreapta lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei și pentru a le da putere de a trece peste această durere. Dumnezeu să te odihnească în pace!!!”

„Repede, mult prea repede ai plecat…nu te-am mai văzut de mult dar îmi amintesc că erai toată un zmâbet cândva. Îmi doresc ca Divinitatea să te poarte în locuri mai bune, să dea putere familiei tale și să vegheze asupra fetiței tale cu care ar fi trebuit să mai împarți multe momente frumoase.

Rămas bun și călătorie lină printre stele”, sunt doar două din zecile de mesaje pe care orădenii le-au lăsat pe pagina de Facebook a tinerei.

Citește și: Alina Bica a fost bătută. Când s-a întâmplat totul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top